Allt om DogBox

Vad är DogBox?

DogBox är en spännande prenumerationsbox för hundar. Vårt mål är att göra hundar lyckliga! Vi strävar efter att överraska med vår månadsbox som innehåller allt från naturliga godsaker till andra roliga och innovativa hundprodukter anpassat efter säsong.  Våra hundgodis och leksaksscouter lägger ner mycket tid på att hitta de bästa produkterna som garanterat kommer göra din hund glad.

Vilken typ av produkter är inkluderade i en DogBox?

Varje DogBox innehåller 4 till 6 supercoola hundprodukter – allt från leksaker och innovativa prylar till naturliga godsaker, hundben, hygienprodukter och hälsosamma kosttillskott som noggrant valts ut. Varje produkt är unik från allt vi någonsin kommer skicka i en framtida DogBox.

Vi lägger en hel del tankearbete, forskning och tid på att skapa varje DogBox. Från att endast välja leverantörer av hög kvalité som använder de bästa ingredienser i sina produkter, till att observera våra egna hundars sätt när vi sätter leksaker på prov. Vi är verkligen stolta över våra boxar eftersom vi vet att varje produkt är något vi har sett våra hundar njuta av, men även dra nytta av både hälsomässigt och utvecklande. Och det är det som är vårt mål, att göra hundar nöjda och friska.

Vi är baserade i Stockholm och tillsammans designar vi, skriver kod, paketerar, e-postar, postar, scoutar, skämtar, och kelar med kontorshundarna.

Hur beställer jag DogBox?

Scrolla bara ner på första sidan för att välja storlek på din hund eller klicka på Våra boxar i menyn och gör ditt val. Välj storleken på din hund och ange din leveransadress, telefonnummer samt e-mail och lite information om din hund. Sedan är du klar! Vi använder Klarna som betalninslösning så utcheckningen är mycket smidig och säker. Har du använt klarna tidigare fylls din information i automatiskt.

P.S. Din prenumeration löper månad för månad utan bindningstid. Du kan säga upp er prenumeration när ni vill!

Vart är produkterna tillverkade och är de säkra för min hund att använda och leka med?

Vi har extremt höga krav på alla ätbara produkter vi väljer ut till boxarna. Vi skulle aldrig skicka med produkter vi själva inte skulle ge våra egna mycket bortskämda hundar.

Vi inkluderar inte råhud (eller något bearbetat med formaldehyd). Glycerin-, vete-, gluten-, soja-, majs- och filler-fritt när det är möjligt. Vi strävar efter singelingrediensprodukter.

När det gäller våra leksaker, groomingprodukter och hygienprodukter försöker vi alltid i första hand få dessa från Nordiska leverantörer. Men ibland skickar vi med exceptionella och säkra produkter som våra scouter hittat utanför Norden. Så även om det inte är ofta, gör vi ibland undantag. Som sagt, vi ser alltid till att allt som ingår i en DogBox är av högsta kvalitet samt säkrat och testat av våra egna hundar.

Vilka välgörenhetsorganisationer stödjer ni?

Vi jobbar med en rad olika organisationer. Gå till ”För välgörenhet” sidan för att läsa mer.

Om du har en organisation att rekommendera är vi alltid öppna för förslag. Vi uppmanar hundhem, räddningsaktioner och ideella organisationer att skicka in sin information här, så att vi kan nå ut till dem med information!

Kan jag beställa mer av en viss produkt från månadens DogBox?

Kika i vår nya shop, där vi har ett litet antal produkter från tidigare boxar. Om vi har kvar lager av dessa produkter kan vi sälja dem direkt till dig. Hittar du inte vad du sökte i shoppen så maila oss på kontakt@dogbox.se så lägger vi en order tillsammans.

Min hund har allergier. Erbjuder ni särskilda boxar för de valpar och hundar som är lite känsligare?

Vi kan tyvärr inte erbjuda särskilt anpassade boxar för närvarande. Hör av dig på email, kontakt@dogbox.se med din hunds behov så ska vi dock försöka så gott det går att tillgodose just din hunds behov.  Lyckligtvis finns det gott om produkter i varje DogBox som din hund kan njuta av, även om den måste ge bort vissa av sina ätbara godsaker till andra hundvänner! Vi är alltid på utkik efter produkter som kan avnjutas av känsligare hundar med allergier.

Hur returnerar jag en defekt produkt?

Vänligen kontakta oss för att tala om vad som är fel! Vi vill se till att din hund är glad och kommer att ersätta denna produkt direkt. kontakt@dogbox.se

Kan ni avslöja för mig vad som kommer i nästa DogBox, kan min hund välja?

Nej, det kommer vi inte att tala om för er, vi gillar överraskningar. Men vi vill definitivt veta när din hund har förslag! Transkribera förfrågningar från din hund och vi kommer överväga deras idéer inför framtida boxar.

Min hund är enorm, kommer den stora boxen vara tillräckligt stor för min hund?

Välj DogBox nya XL box för de allra största vovvarna. Där finns marknadens största och kraftigaste leksaker o tugg. Vår stora DogBox är uppskattad av våra superstora hundvänner! Vi har newfoundlands och mastiffs som prenumererar på våra stora boxar och verkligen älskar de produkter som ingår.

Kan jag få en gratis DogBox?

DogBox växer genom stöd från kunder, som du!
Har du ett stort kontaktnät, hemsida, blogg, många följare på facebook eller instagram?
Bli DogBox ambassadör och för var tredje ny DogBox kund får du en DogBox.

Hur säger jag upp min prenumeration?

Dogbox har ingen bindningstid men din prenumeration måste avslutas senast innan den 1:e i månaden om du inte vill ha nästkommande månadsbox.

Så här säger du upp din prenumeration:
Uppsägning görs genom att du loggar in på ditt konto, klickar på ’Mitt Konto’ i vänstra hörnet, klicka på din prenumeration och sedan ’Avsluta prenumeration’ eller maila oss på kontakt@dogbox.se så hjälper vi dig.

Gåvor och kuponger

Kan jag ge bort en DogBox prenumeration som gåva?

Självklart!  Det är den perfekta presenten till alla hundägare!  klicka på engångsbox.

FYI: Gåvor förnyas inte automatiskt som prenumerationer

Vi  möjlighet att överraska din hund-älskande vän med en DogBox till deras dörr i större delen av Sverige! Kontakta oss på kontakt@dogbox.se för mer detaljer om detta.

DogBox prenumeration är den perfekta julklappen

Att köpa en DogBox är en perfekt julklapp till din familj, kompis, flickvän, pojkvän, kollega eller varför inte till din granne. Det passar de flesta som älskar sin hund!

Beställ senast den 20e December!

Betalningsfrågor

Hur uppdaterar jag mina betal och adressuppgifter?

Du kan göra detta genom att logga in på ”Mitt Konto

Varför har min prenumeration förnyats?

DogBox är en prenumerationstjänst som automatiskt förnyas månad för månad tills du väljer att avsluta. Vi har ingen bindningstid men avsluta senast den 1e i varje månad för att avboka månadens box som levereras den 15e.
Du kan logga in på ”Mitt Konto” och klicka på ”Prenumerationer” för att uppdatera eller avsluta din prenumeration när som helst. Ni kan även läsa mer om uppsägning och automatisk förlängning i våra villkor.

Vilka betalsätt finns det?

Du kan betala med Kort eller Faktura . Vi använder oss av KLARNA som är en av Skandinaviens största leverantörer av betallösningar

När kommer mitt betalkort att debiteras?

Du debiteras för första boxen direkt efter registrering första gången men sedan den 3e i varje månad.

Din prenumeration förnyas automatiskt (om du inte väljer att avbryta innan den 1e ) och förnyelsen debiteras på ditt betalkort den 3: e i månaden.
Om du har problem med din betalning var vänligen kontakta oss på kontakt@dogbox.se

Hur loggar jag in? Hur skapar jag ett lösenord?

När du lägger din order för första gången skapas ditt konto med automatik.
För att logga in på dina sidor klickar du på ”Mitt konto”

Är det första gången du ska logga in måste du först skapa ett lösenord. Det gör du genom att klicka på ”Första gången du loggar in? / Glömt lösenordet?”
Fyll i din e-post.

Du får nu ett mail med en länk där du kan skapa ditt lösenord. Har du inte fått något mail inom 10min var vänlig kontrollera din e-posts skräppost-mapp.

Fraktfrågor

När får jag min DogBox?

Vi skickar ut din DogBox den 15: e varje månad. Om du registrerat dig innan cutoff-dagen (den 10:e varje månad) får du din DogBox samma månad! Om du registrerat dig efter den 10:e, får du din första DogBox nästa månad – och vi lovar att det kommer vara värt väntan! Leveranstid är runt 1-2 dagar.

Min DogBox kom fram skadad, vad gör jag nu?

Vi är ledsna att höra att din DogBox fick lite stryk! Kontakta oss och tala om vilka produkter som är skadade så ser vi till att byta ut dem omgående.

Outlösta Paket/Försändelser

Paket som inte har hämtats ut inom fjorton (14) dagar återsänds till DogBox. Om detta sker debiteras du en avgift på 299 kr (SEK) för kostnader hänförliga till DogBox administration, frakt, returfrakt och hantering.

Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

Kan jag ändra adress vart min DogBox ska skickas?

Ja, innan cutoff-dagen (den 10:e varje månad) kan du ändra adressen. Gå in på ”Mitt Konto” och uppdatera den info du vill ändra.

För hundhem och ideella organisationer

Vilken typ av välgörenhetsorganisationer stöder ni?

Vi är intresserade av att arbeta med varje räddningsaktion, ideell eller organisation som hjälper till att förändra livet för hundar i nöd. Om du har en organisation att rekommendera för vårt stöd, är vi alltid öppna för förslag. Och varje organisation som arbetar för hundar i nöd kan lämna in sin information här.