Om DogBox

DogBox Sweden AB är ett mindre helsvenskt familjeföretag som drivs av hundtokiga ägare. DogBox var 2014 bland de allra första prenumerationsboxarna för lyckligare hundar och med den erfarenheten fortsätter vi konstant att förbättra boxens innehåll och göra den ännu mer prisvärd för våra kunder. Vi vill erbjuda den absolut bästa tänkbara kundservice och vi ser fram emot att höra av er.

DogBox är en månadsprenumeration som gör det enkelt, smidigt och mycket prisvärt att skämma bort bästa vännen hunden lite extra.

Två enkla steg för att köpa en DogBox

Först väljer du vilken storlek din hund är. Sedan väljer du om du vill köpa en engångsbox (du gör ett engångsköp och köper bara en DogBox) eller spara pengar och starta en prenumeration. Vi har ingen bindningstid så du kan när som helst avsluta prenumerationen. Avslutar du före den 1e i varje månad så avbokar du nästa box.

När du registrerat dig får du en DogBox i posten med fem till sex noggrant utvalda produkter och presenter för din hund – allt från leksaker, hundben och naturliga godsaker till hygienprodukter och innovativa nya prylar!

Om din hund tigger om mer eller om du vill ge bort en favoritartikel till en vän så ger vi dig exklusiva möjligheter att beställa fler produkter till ett bra pris. Maila oss vad du önskar så fixar vi det.

Oavsett om du har känt din fyrbenta vän i flera år eller har en ny speciell hund i ditt liv så är DogBox perfekt för att hålla din hund underhållen och väl älskad.

För att få en bättre uppfattning om vad som finns i en DogBox kika på tidigare boxar eller besök vår Facebook-sida eller vår Instagram.