Din hund förtjänar en DogBox

Beställ redan IDAG!

En prenumerations box fylld med hundgodis, hundleksaker och hundglädje

Hur DogBox fungerar:


Vad är en DogBox?

DogBox är en svensk prenumerationstjänst för hundarföräldrar. Varje månad kommer ett paket med överraskningar till din pälskling/hund som innehåller 4 till 6 supercoola hundprodukter - något gott, något roligt, något utvecklande och något som håller hunden i trim. För en bättre hundvardag helt enkelt - Supercoola hundtillbehör, hundleksaker & hundgodis varje månad.

Missa inte nästa månads DogBox!

Oavsett om du har känt din fyrbenta vän i flera år eller har en ny speciell hund i ditt liv så är DogBox en nödvändighet för att hålla din hund underhållen och väl älskad.

DogBox är den perfekta presenten

- till din familj, kompis, flickvän, pojkvän, kollega eller varför inte till din granne. Det passar de flesta som älskar sin hund!

Men du köper även en present till utsatta hundar. För vi på DogBox donerar 10% av vår vinst till organisationer och ideella förening som hjälper till att förändra livet för hundar i nöd.

Klicka här för att börja

Varför DogBox?

  • Hjälp oss hjälpa hundar.
  • 4 till 6 hundprodukter av hög kvalite.
  • Medlemmar får en DogBox för så lite som 259 kr per DogBox. Värde minst 450 kr.
  • Endast 29 kr frakt!
DogBox låda med hundtillbehör

DogBox bilder och filmer från Instagram

Tagga din bild eller film med #dogbox #dogboxsverige eller @dogbox.se och den kan bli promotad här.

Visa fler bilder Visa våran Instagram


Oslagbart sortiment

Vi är till för alla hundägare. Beställer du före den 10:e varje kalendermånad så skickar vi ditt paket samma månad. Snabba leveranser, superlåga priser och ett oslagbart sortiment. Handla bekvämt du också! I varje DogBox kommer 4 till 6 supercoola hundtillbehör, hundleksaker & hundartiklar- något gott, något roligt, något utvecklande och något som håller hunden i trim. Vi försöker alltid hitta ett helt unikt utbud av hundprylar.

Leverantörer

När det gäller våra leksaker, groomingprodukter och hygienprodukter försöker vi alltid i första hand få dessa från Nordiska leverantörer. Men ibland skickar vi med exceptionella och säkra produkter som våra scouter hittat utanför Norden. Så även om det inte är ofta, gör vi ibland undantag. Som sagt, vi ser alltid till att allt som ingår i en DogBox är av högsta kvalitet samt säkrat och testat av våra egna hundar.

Perfekta presenten

DogBox är en perfekt present till din familj, kompis, flickvän, pojkvän, kollega eller varför inte till din granne. Det passar de flesta som älskar hund! Men du köper även en present till utsatta hundar. För vi på DogBox donerar 10% av vår vinst till organisationer och ideella förening som hjälper till att förändra livet för hundar i nöd.

DogBox

DogBox är en skapelse av Victor Wallander. Uppstartad av kärlek till hundar. Som DogBox växer så får vi förståelse för de lojala hund-föräldrar som älskade sina månatliga boxar med godsaker. Vi är baserade i Stockholm och tillsammans designar vi, skriver kod, paketerar, e-postar, postar, scoutar, skämtar, och kelar med kontorshundarna.