December erbjudande!

Beställ innom
för att få 5% på valfri prenumeration!

Börja här! 99kr första månaden

Din Hund förtjänar det bästa!

Betala endast 255kr/Månad! Värde 350-450kr!

En prenumerationsbox fylld med hundgodis, hundleksaker och hundglädje

Hur DogBox fungerar:


Vad är en DogBox?

DogBox är en svensk prenumerationstjänst för hundarföräldrar. Varje månad kommer ett paket med överraskningar till din pälskling/hund som innehåller 5 till 6 supercoola hundprodukter - något gott, något roligt, något utvecklande och något som håller hunden i trim. För en bättre hundvardag helt enkelt - Supercoola hundtillbehör, hundleksaker & hundgodis varje månad.

Missa inte nästa månads DogBox!

Oavsett om du har känt din fyrbenta vän i flera år eller har en ny speciell hund i ditt liv så är DogBox en nödvändighet för att hålla din hund underhållen och väl älskad.

DogBox är den perfekta presenten

- Nu är det inte längre svårt att hitta den perfekta presenten! Du kan enkelt ge en DogBox med sånt som alltid går åt och alltid är uppskattat! Det passar de flesta som älskar sin hund!

Klicka här för att börja

Varför DogBox?

  • Smidigt, Spännande & Rabatterade priser
  • 5 - 6 hundprodukter av hög kvalitet
  • Medlemmar får en DogBox för så lite som 255 kr per DogBox. Värde 350 -500 kr.
  • Endast 29 kr frakt!
DogBox låda med hundtillbehör

DogBox bilder och filmer från Instagram

Tagga din bild eller film med #dogbox #dogboxsverige eller @dogbox.se och den kan bli promotad här.

Visa fler bilder Visa vår Instagram


Smidigt, Spännande & Rabatterade Priser

Vi är till för alla hundägare som på ett smidigt och enkelt sätt vill ge sin hund lite extra glädje. Genom att paketera produkter kan vi erbjuda en spännande box till kraftigt rabatterat pris mot om produkterna köptes i butik. Boxens innehåll har alltid högre värde än vad du betalar för din box. Boxen skickas den 15e i varje månad och beställer du före den 10:e så skickar vi ditt första paket samma månad. Vi har snabba leveranser, superlåga priser och ett oslagbart sortiment. Ingen bindningstid, prenumerationer löper månad för månad och man kan avbryta när som helst men före den 1e i varje månad för att avboka nästa box.

Boxens Innehåll

I varje DogBox kommer 5-6 supercoola hundtillbehör, hundleksaker & hundartiklar- alltid något gott, något roligt och något praktiskt för säsongen. Vi försöker alltid hitta ett helt unikt utbud av hundprylar som gör både vovve och husse/ matte glada. I första hand kommer dessa från Nordiska leverantörer för att hålla så hög kvalitet som möjligt och för att minimera långa transporter med mer. Vi ser alltid till att allt som ingår i en DogBox är av hög kvalitet samt säkrat och testat av våra egna hundar.

Perfekta presenten

DogBox är en perfekt present till alla hundvänner! Det är alltid svårt att komma på presenter men nu kan du enkelt ge nåt som alltid går åt och alltid är uppskattat! Ge bort en enstaka DogBox eller ge en prenumeration - välj att ge den i 2, 3 eller 6 månader. Presenten som bara ger o ger! Du väljer själv hur presenten skall levereras och när! Du kan även välja på sms, Email eller att skriva ut ett presentkort? Enstaka presenter kan skickas när som helst men prenumerationer skickas den 15e i varje månad.

Om DogBox

DogBox startades av kärlek till hundar för att sprida mer glädje till hundar genom roliga leksaker, godis o annat som vovvar gillar. Vi vill att det ska var enkelt att skämma bort sin hund och vi vill erbjuda bra produkter av hög kvalitet till rabatterade priser. DogBox har nyligen fått nya hundtokiga ägare och är numer baserat på landet utanför Habo i Västergötland.